روغن گلرنگ: فواید و استفاده دارد

برخی تحقیقات نشان می دهد که روغن گلرنگ اگر در رژیم غذایی معتدل یا برای استفاده موضعی وارد شود می تواند اثرات درمانی مفیدی داشته باشد.

دو نوع روغن روغن گلرنگ وجود دارد: در اسید اولئیک زیاد و در اسید لینولئیک زیاد. تنوع روغن گل کلم با محتوای اسید اولئیک زیاد ترجیح داده می شود زیرا حاوی چربی های اشباع نشده و دارای گزینه های مناسبی برای پخت و پز در دماهای بالا است.

روغن گلرنگ تعدادی از مزایا و موارد استفاده بالقوه را ارائه می دهد:

منبع اسیدهای چرب

روغن گلرنگ تولید می شود از دانه های گیاه گلرنگ است و سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده از جمله چربی های اشباع نشده و غیر اشباع شده است.

بدن برای عملکرد نیاز به این چربی ها دارد. این چربی ها ، در واقع ، مانند آنهایی که در روغن گلرنگ موجود است ، برای تنظیم هورمونی و حافظه و همچنین برای اجازه جذب ویتامین های محلول در چربی A ، D ، E از اهمیت بسیاری برخوردار هستند. و K.

پوست خشک را صاف کنید

کاربرد موضعی روغن گلرنگ روی پوستهای خشک یا ملتهب می تواند به زیبایی ظاهری نرم و لطیف پوست کمک کند. روغن گلرنگ یک ماده رایج در مواد آرایشی و محصولات مراقبت از پوست است. روغن گل کلم در حقیقت حاوی ویتامین E است که یک ماده مهم در محصولات پوستی است. قبل از استفاده از روغن گلرنگ روی پوست ، روی قسمت کوچکی از پوست آزمایش انجام دهید و یک قطره روغن روی بازو مالید. اگر هیچ واکنشی بعد از ساعت ایجاد نشود ، احتمالاً بی خطر است.

طبخ در دماهای بالا

همه روغن ها برای سرخ کردن بی خطر نیستند زیرا گرم شدن بیش از حد روغن های ظریف می تواند رادیکال های آزاد را آزاد کند. روغن گلرنگ (اول) با محتوای اولئیک زیاد برای پخت و پز در دماهای بالا بی خطر است. در حقیقت ، این روغن نسبت به بسیاری از روغنهای دیگر از جمله روغن ذرت ، روغن کلزا ، روغن زیتون ، روغن کنجد از دود بالاتری برخوردار است. گلرنگ همچنین نسبت به روغنهای دیگر دارای طعمی لطیف تر است.

کلسترول را کاهش می دهد

مطالعات انجام شده همچنین حاکی از بهبود سطح کلسترول است. همچنین به نظر می رسد که روغن گل کلم همچنین می تواند خون را رقیق کند و این می تواند به جلوگیری از لخته شدن خون کمک کند. روغن گل کلم روغن گل کلم همچنین می تواند مزایایی برای رگ های خونی داشته باشد ، آنها را آرام کند و فشار خون را کاهش دهد.

التهاب مبارزه با

مورد استفاده برای یک مطالعه علمی ، روغن گلرنگ و اسیدهای چرب اشباع نشده موجود در آن نشانگرهای التهاب را بهبود بخشیده اند. این می تواند به این نتیجه برسد که روغن گلرنگ می تواند در برابر دیابت و بیماری های قلبی مؤثر باشد.

روغن گلرنگ در صورت مصرف در حد اعتدال می تواند مزایایی به همراه آورد و همواره توجه به کیفیت مورد نظر خود را انتخاب کند زیرا چندین عامل مانند مکان منشاء (ارتفاع ، عرض جغرافیایی ، دمای روز / شب ، بارندگی) و فرآوری (به عنوان مثال سرمازدگی و پالایش حاوی آن) می تواند بر خصوصیات نهایی بطری منفرد روغن گلرنگ تأثیر بگذارد. .

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *